Dit is een

Visie/missie/waarden

 

Visie 

Wielerclub Noord Limburg draagt in Limburg bij in wieler- sport: sociale interactie, opvoeding in al haar facetten van jeugdrenners tot volwassen wielerliefhebbers.

Missie 

Wielerclub Noord Limburg zorgt voor ontwikkeling & groei van de wielersport in Noord Limburg: van initiatie over recreatie tot topsport. Wielerclub Noord Limburg neemt initiatieven binnen weg, veld, piste, MTB, G-sport, Indoor en BMX. Wielerclub Noord Limburg richt zich tot een breed publiek. Wielerclub Noord Limburg werkt intens samen met Belgian Cycling, Limburgse wielerbond, de gemeente Overpelt en de bedrijfs- wereld in Noord Limburg.

Waarden 

Fairplay – Integriteit – Enthousiasme – Transparantie – Samenwerking 

 

 

 

Doelstelling 2019

 

  • De jonge wielrennertjes zijn voor onze wielerclub het allerbelangrijkst en moeten nog meer plezier en fun kunnen beleven aan het fietsen.

  • Ook stelt WCNL zich als doel om het beste te halen uit haar jeugdwielrenners. Elke wielrenner moet de kans krijgen om zijn of haar niveau maximaal te ontwikkelen, in overeenkomst met zijn of haar individuele talenten en mogelijkheden.  Hiervoor organiseren we gedurende het gehele seizoen activiteiten om deze te bevorderen.

  • WCNL is vastberaden om haar jeugdopleiding jaar na jaar te verbeteren en deze ter beschikking te stellen van alle jeugdrenners, zodat zij maximaal hun individuele wielertalenten kunnen ontwikkelen.

  • WCNL wil een opleidingscentrum vormen waarin alle jeugdrenners kunnen uitgroeien tot volwaardige sporters op basis van een kwaliteitsvolle, sportieve, pedagogische en sociale opleiding. Dit alles in een sfeer van clubliefde. 

  • Alle jeugdrenners, jongens en meisjes, die wedstrijden willen rijden kunnen dit doen bij onze club. De club brengt in elke leeftijdsgroep van 8-16 jaar, ploegen in competitie op regionaal niveau.  Wedstrijden rijden is echter geen verplichting om zich te kunnen aansluiten bij onze club.

  • Samenwerking ouders – bestuursleden uitbreiden.

  • Doorstroming jeugdrenners binnen de club, hierdoor is de opstart van de Nieuwelingencategorie met de nodige begeleiders in 2019 van essentieel belang.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now